Порівняння
Додайте товари для порівняння
Бажання
Додайте товари до списку бажань
Інтернет-магазин правильного спортивного харчування та вітамінів Тру Нутрішн
0
Мій кошик

Яєчний протеїн

Сортування:
за популярністю спочатку дешевше за назвою
Відображення:

Яєчний протеїн

Шукаєте, де купити яєчний протеїн в Україні? У нашому магазині спортивного харчування завжди є широкий асортимент даної продукції за найдоступнішими цінами від відомих виробників. Досвідчені менеджери дадуть відповідь на будь-які питання, проконсультують і допоможуть визначитися з вибором.

Що являє собою яєчний протеїн (білок)? Як випливає з назви, цей продукт виготовляють із білкової частини яйця. Білки відокремлюють від жовтків, а потім піддають процесам сушіння. Готовий порошок містить 80% білка.

Один яєчний білок містить близько 6 грамів протеїну та лише 17 калорій, що робить його дуже популярним серед спортсменів, які прагнуть збільшити м'язову тканину та покращити фізичні результати.

Оскільки яєчний протеїн є високоякісним джерелом білка, він допомагає зберегти м'язову тканину та прискорює її розвиток. Він також сприяє зменшенню апетиту, що може допомогти у контролі ваги.

Яєчний протеїн також містить багато важливих мікронутрієнтів, таких як вітаміни B2, B12 та D, які необхідні для здоров'я та функціонування організму.

Він характеризується проміжним часом всмоктування, більш тривалим, ніж у сироваткових білків, і коротшим, ніж у казеїну. Це робить продукт ідеальним для вживання перед сном. Головна особливість яєчного білка – повна відсутність лактози.

Купити яєчний протеїн в Україні можна рекомендувати кожному спортсмену або людині, зайнятій тяжкою фізичною працею. Цей продукт характеризується наявністю повного амінокислотного профілю, що робить його особливо цінним. Амінокислоти підтримують регенеративні процеси, сприяють зниженню фізичної та розумової втоми. Яєчний протеїн можна додавати до багатьох страв, що робить його легкою та зручною формою споживання білка.

Якісний яєчний протеїн у Києві

Кому слід вживати такий тип білка? Протеїн яєчний, ціна якого в нашому магазині завжди доступна, є універсальною поживною речовиною. Його може використовувати будь-яка людина, окрім людей з алергією на яєчний білок.

Він рекомендований не тільки для спортсменів та прихильників активного способу життя, але також і для людей, які хочуть зменшити свою вагу, а також доповнити свій раціон високоефективним білком. Його вживання дозволяє покращити фігуру та тренувальні параметри, і навіть загальне самопочуття.

Забезпечення організму правильною кількістю білка та супутніх амінокислот необхідне збільшення кількості м'язової тканини, а також допомагає зменшити жирові відкладення.

Скільки яєчного білка слід вживати та коли

Потреба білка залежить від багатьох факторів, включаючи:

  • вага людини;
  • обсяг м'язової маси;
  • практикований спосіб життя;
  • кількість та обсяг фізичних навантажень;
  • наявність захворювань та проблем зі здоров'ям.

Кількість, що рекомендується, як правило, становить 1,5-2 г корисного білка на один кг маси тіла. 

Краще приймати яєчний протеїн в той час, коли потрібно забезпечити організм білком для побудови та відновлення м'язів. Найкращим часом для цього є після фізичних навантажень, таких як тренування з важкими вантажами або інтенсивний кардіотренінг.

Після фізичних вправ яєчний протеїн допоможе відновити м'язові тканини та підтримати оптимальний рівень амінокислот у крові. Варто також звернути увагу на те, що яєчний протеїн можна приймати як перед, так і після тренування.

Окрім того, яєчний протеїн можна використовувати в якості перекусу або додавати до страв, щоб забезпечити організм білком протягом дня.

Сухий яєчний білок, купити який ми пропонуємо, як нутрієнт повинен доповнювати ваш раціон харчування. Постачання організму макроелементами має ґрунтуватися на звичайній їжі. При нестачі протеїну в меню, а також за високої потреби організму в ньому ідеальним рішенням є добавка протеїну.

На яєчний білок ціна в магазині завжди доступна, при цьому ви можете вживати продукт у будь-який час доби. Для нього характерна проміжна швидкість всмоктування, тому він довго не перетравлюється, навантажуючи систему травлення.

Вгору