Кількість
|
Вартість
|
||
|
У перекладі з англійської, Egg albumin - це яєчний білок. І в назві відбивається вся суть цього продукту. Egg albumin на 83% складається з білків (головний серед них - овальбумин) обезсахаренний. Його характеризує висока поживна цінність, при цьому жири і вуглеводи практично відсутні. У продукті Egg albumin від Nosorog представлений концентрат білка. Випускається продукт у формі порошку без добавок і домішок.
Переваги добавки:
Яєчний протеїн - натуральний продукт, дуже поживний і безпечний (в окремих випадках може бути алергія на білок). В інтернет-магазині Nosorog ви можете його придбати за кращими в Україні цінами.
Добавка дуже швидко засвоюється, він не залишає ніяких продуктів обміну і не впливає на баланс ферментів. Єдиний його мінус - специфічний смак, проте з ним можна миритися.
Відмінною дієтичною цінністю можна відзначити повну відсутність лактози, що робить Nosorog Egg albumin абсолютно безпечним для людей, які страждають від неусвоєння лактози.
В одній порції - 30 г:
Калорії - 89,4
Білки - 25 г
Вуглеводи - 0,5 г
Жири - 0,3 г
Склад: сухий яєчний альбумін.
Як приймати:
Разовий прийом - 30 грам порошку. Можете зробити корисний коктейль, шляхом розведення порошку у воді, молоці або соку. Приймати можна кілька разів на день (до чотирьох разів). Але не забувайте, що такий шейк не може бути вашим основним харчуванням - це лише корисне доповнення до раціону. Щоб посилити ефективність і терміни дії яєчного протеїну, можна змішувати його з вуглеводами. А якщо ви плануєте сушку, його можна комбінувати з ще однією добавкою - карнітином