Кількість
|
Вартість
|
||
|
Yamamoto® Nutrition Fish Oil - це біологічно активна добавка з високим вмістом незамінних омега-3 EPA (ейкозапентаєнова кислота - ЕПК) жирних кислот і DHA (докозагексаєнова кислота - ДПК) з риб'ячого жиру, концентрована молекулярної дистиляції.
ЕПК і ДГК сприяють нормальній роботі серця (корисний ефект досягається при щоденному прийомі 250 мг ЕПК і ДГК). ДГК також сприяє підтримці нормальної функції мозку і нормального зору (корисний ефект досягається при щоденному прийомі 250 мг ДГК).
Більшість органічних речовин можуть бути змінені при тривалій обробці при високих температурах.
Дистиляція - це процес, якому піддаються певні речовини для підвищення їх чистоти.
Ця інноваційна методика дистиляції:
- Працює при дуже низьких температурах.
- Зменшує час контакту з гарячою поверхнею дистилятора.
Для цих функцій виробники повинні:
- Працювати при дуже низькому тиску.
- Збільште потік парів.
- Оптимізувати теплообмін усередині дистилятора.
Очевидно, що екстракція Омега-3 з використанням цих методів призведе до підвищення якості активних інгредієнтів.
Fish Oil містить незамінні жирні кислоти омега-3 EPA і риб'ячий жир DHA, виключно концентровані молекулярної дистиляції.
Склад в одній порції (4 капсули):
EPA - 720 мг
DHA - 480 мг
Інгредієнти: риб'ячий жир, концентрований в EPA і DHA (отриманий методом молекулярної перегонки), капсула (желатин), зволожувач: гліцерин.
Може містити сліди сої.
Як використовувати:
Приймати по 4 капсули, запиваючи водою, один раз в день, бажано під час основного прийому їжі.