Кількість
|
Вартість
|
||
|
Ні для кого не секрет, що для результативних тренувань спортсменам потрібне правильне та збалансоване харчування. Для рівномірного набору м'язової маси обов'язковим є вживання протеїну, причому у дозованому кількості.
Виробник Myprotein випустили унікальний протеїн спеціально для веганів - Vegan Protein Blend . Він не містить молочних продуктів і сої. Склад наповнений незамінними амінокислотами, що насичують організм корисними речовинами.
Його прийом добре позначається на системі кровообігу, покращує метаболізм і допомагає організму спортсменів швидше відновитися після виснажливих тренувань. Також набагато швидше відбувається наростання м'язової маси, т.к. протеїн створює структуру нових м'язових тканин.
Основні переваги такі: Vegan Protein Blend:
- створено спеціально для веганів;
- містить понад 22 г протеїну;
- має у своєму складі виключно корисні та поживні інгредієнти.
Склад в одній порції – 30 г:
Калорійність: 110 ккал
Жири – 0,6 г
з яких насичені жири - 0 г
Вуглеводи – 4,1 г
з яких цукру - 0,1 г
Клітковина - 0,5 г
Протеїн – 22 г
Сіль – 0,20 г
Амінокислотний профіль на 100 г:
Цистін + метіонін - 1,47 г
Гістидин - 2,19 г
Ізолейцин – 4,18 г
Лейцин – 7,77 г
Лізін - 6,33 г
Фенілаланін + тирозин - 7,60 г
Треонін – 3,12
Триптофан – 0,80 г
Валін - 4,52 г
Інгредієнти:
Білкова суміш (87%) (ізолят горохового білка, ізолять квасолі), какао-порошок зі зниженим вмістом жиру, натуральні ароматизатори, рослинні вершки (соняшникова олія з високим вмістом олеїну, натуральний ароматизатор, антиоксидант (D-альфа-токоферол)), загусник (ксантанова камедь), підсолоджувач (сукралоза).
Рекомендації щодо застосування:
Цей протеїновий порошок є надзвичайно універсальним.
1. Сніданок - додайте порцію в свою вівсянку або млинці.
2. Після тренування – змішайте одну порцію з 250 мл води або рослинного молока та приймайте за 30 хвилин до та/або після тренування. Крім того, ви можете виявити творчий підхід і додати трохи фруктів або вашого улюбленого горіхового масла.
3. Випікання – протеїн також підходить для приготування печива. Спробуйте додати порцію до наступної партії кексів.