Кількість
|
Вартість
|
||
|
Whey Protein – класика серед сироваткових протеїнів, що сприяє ефективному зростанню м'язів та створенню гарного рельєфу.
Whey Protein від Power Pro – ситний, знежирений протеїновий коктейль з ніжним смаком та ароматом. Запатентована компанією Power Pro пудроподібна текстура протеїну повністю, без грудок, розчиняється не тільки в молоці, а й у воді, зберігаючи коктейль таким же смачним і таким, що насичує. Дія нового протеїнового коктейлю базується на 3-х типах білка:
- Ізолят сироваткового протеїну - більше 90% чистого білка без жиру, холестерину та лактози (молочного цукру). Проста формула без важких компонентів дозволяє швидше засвоюватися м'язами. Ефективна добавка для промальовування рельєфу та захисту м'язів від руйнування після тренування.
– гідролізат сироваткового протеїну – гідролізований ізолят із підвищеною засвоюваністю м'язами. Має найбільш виражені анаболічні властивості. Навіть за низькокалорійного харчування та циклічних тренувань, коли організм прагне переробити м'язи для отримання енергії, гідролізат допомагає їм відновлюватися.
- Концентрат сироваткового протеїну - найбільш звична добавка в протеїнових сумішах. Містить від 60 до 90% білка. Засвоюється повільніше ізолята і гідролізату, але дружелюбно сприймається організмом, завдяки молекулярній схожості зі звичними продуктами харчування.
До складу коктейлю входить урсолова кислота, яка має низку майже магічних якостей.
Урсолова кислота – це пентациклічна тритерпенова сполука. Не дивлячись на страшну «хімічну» назву, вона повністю органічна і міститься в яблучній шкірці. Перелік магічних якостей: запобігає старінню та атрофії м'язів, прискорює ріст м'язової тканини, знижує рівень цукру та холестерину, зменшує кількість жирових клітин. Урсолова кислота унеможливлює – зростання м'язів при зменшенні жирової тканини. Наш організм не здатний самостійно виконувати два процеси протилежної дії. Урсолова кислота, немов пультом управління, відключає гени катаболічних генів (через які розпадаються м'язи) і включає анаболічні гени (через які ростуть наші м'язи). Урсолова кислота підвищує цінність протеїнового коктейлю Power Pro, збільшуючи його ефективність у побудові м'язової маси.
Одна порція (40 г), розчинена у воді, міститиме 28,8 г білка і всього 159 калорій . Всі отримані білки підуть на відбудову м'язів, тому що у протеїновій суміші немає важких молочних білків, типу казеїну, які застоюються у шлунку. Як регулятор обміну речовин і гарант здоров'я нирок при інтенсивному білковому харчуванні виступає льон.
Льон – головне джерело жирних кислот омега-3. Омега-3 покращують функцію нирок, знижують рівень поганого холестерину, прискорюють обмін жирів і роблять волосся блискучим і шовковистим.
Насолода протеїну забезпечує ацесульфам.
Ацесульфам – найкращий цукрозамінник на даний момент, він широко відомий у спортивних колах. Ацесульфам отримав визнання від Німеччини, Англії, Канади та Австралії – найсуворіших критиків спортивного харчування. За 15 років активного використання ацесульфаму не виявлено побічних ефектів чи алергічних реакцій на цю добавку. Надлишки ацесульфаму виводяться з організму природним шляхом.
Інтенсивні заняття спортом можуть негативно вдарити по імунітету, особливо якщо Ви тільки почали займатися. Організму потрібен час адаптуватися до нового режиму роботи. Допомогти в адаптації можуть вітаміни зі швейцарського комплексу «DSM Nutritional Products Europe LTD» з урсоловою кислотою , великою концентрацією селену та цинку – відомих захисників імунітету.
на 100 г продукту 72 г білка.
Амінокислоти (г/100 г):
L-Ізолейцин 4,88
L-Лізін 10,0
L-Фенілаланін 3,4
L-Триптофан 2,0
L-Лейцин 11,9
L-Метіонін 2,2
L-Треонін 4,8
L-Валін 5,05
L-гістидин 2,42
L-Аргінін 1,75
L-Аспарагінова кислота 11,0
L-Аланін 4,5
L-Гліцин 1,75
L-Серін 3,3
L-Глутамінова кислота 17,6
L-Цистін 2,6
L-Пролін 5,5
L-Тірозин 3,2
L-Орнітін 1,6
L-Цистеїн 0,54
Рекомендації щодо вживання:
дорослим по 2 ст. ложки (40 г) на порцію
- у тренувальні дні: 3 рази на день через 15-20 хвилин після фізичних навантажень та між основними прийомами їжі
- У нетренувальні дні: 2 рази на день між основними прийомами їжі.