Кількість
|
Вартість
|
||
|
МSМ 1000 mg / МСМ 1000 мг (Метілсульфонілметан) - це продукт органічного походження, що містить сірку. Він не має запаху і смаку, водорастворим. Метілсульфонілметан є важливим біодоступним джерелом харчової сірки. Сірка - елемент, присутній у всіх живих організмах. Сірка належить до того ж хімічного сімейства, що і кисень; багатьом організмам, які живуть в середовищі, де немає кисню, сірка замінює його, будучи джерелом хімічної енергії, рушійною життям.
Сірка відіграє незамінну роль в організмі людини.
- Вона є компонентом багатьох білків (в т.ч. колагену), формуючи гнучкі дисульфідні зв'язки між певними амінокислотами. Постійне поповнення запасів сірки в організмі вкрай необхідно для підтримки цілісності сполучної тканини.
- Наявність тіолових (сульфгідрильних) груп визначає каталітичні функції більшості ензимів організму людини.
- Сірка необхідна для метаболізму амінокислот - метіоніну, цистеїну, таурину. Вона входить до складу молекули пептидного гормону інсуліну і багатьох інших протеїнів, каталізаторів та ензимів, що беруть участь в процесах метаболізму і створення тканинних структур.
- Сірка також необхідна для синтезу кератину, що забезпечує ріст волосся і нігтів.
- Вона бере участь в продукції імуноглобулінів, компонентів імунної системи.
- Сірка каталізує хімічні реакції, що перетворюють їжу в енергію, і допомагає нейтралізувати й виводити токсини з організму.
Метілсульфонілметан - це біодоступність транспортна молекула сірки. Тільки мономери МСМ, беручи участь в синтезі білка, забезпечують правильне молекулярну будову різних тканинних структур організму.
походження МСМ
Циклічні перетворення природної сірки починається в океані, де мікроскопічні рослини, такі, як планктон, виділяють сірчані сполуки, що трансформуються в воді в летючий діметилсульфід (ДМС), який випаровується з поверхні води і піднімається у верхні шари атмосфери. У присутності озону і ультрафіолетових променів ДМС перетворюється в диметилсульфоксид (ДМСО) і МСМ. Ці сполуки добре розчиняються у воді і повертаються на поверхню землі з опадами. Рослини швидко накопичують їх у кореневій системі в дуже високій концентрації. Метілсульфонілметан, як і що міститься в ньому сірка, включається в структуру рослини; потім, згідно циклу перетворення рослин в природі, метілсульфонілметан повністю минерализуется і знову переноситься в океан.
Чому ми не отримуємо МСМ, призначений природою?
МСМ - це натуральний компонент багатьох продуктів, включаючи свіжі фрукти, морепродукти, м'ясо, овочі (цибуля, часник, спаржа, капуста, брокколі, червоний перець, брюссельська капуста), деякі водорості, зернові, молоко і яйця. Однак в процесі обробки і приготування їжі велика частина Метилсульфонілметан втрачається. Як наслідок, більшість людей, що харчуються в основному продуктами "фаст фуд", отримують дуже мало сірки з їжею. Дослідження також показують, що рівень МСМ в організмі падає з віком. Ці ж дослідження демонструють: практично у кожної людини є дефіцит сірки. Як відомо, важливим заходом підтримки здоров'я є постійне поповнення запасів необхідних організму речовин. Це особливо актуально щодо таких компонентів, як сірка, запаси якої витрачаються в організмі протягом декількох тижнів. Найбільш ефективним і зручним способом запобігання дефіциту сірки в раціоні поряд з вживанням в їжу свіжих продуктів, що містять її, є застосування Метилсульфонілметан у вигляді біологічно активної добавки до їжі.
Показання до застосування.
- Алергії, викликані побутовими подразниками. Особи, які мають важкі хронічні алергічні захворювання, викликані такими побутовими алергенами, як домашній пил, шерсть тварин, перо, пилок і ін., І застосовували МСМ, відзначали значне полегшення стану.
- Харчові і лікарські алергії. Особи, які страждають від алергічних реакцій на ліки (зокрема, нестероїдні протизапальні препарати та пероральні антибіотики) або на різні продукти (злаки, морепродукти, молоко і т.д.), і застосовували метілсульфонілметан, відзначали або зменшення непереносимості вказаних медикаментів та харчових компонентів, або повне зникнення алергічних реакцій при їх вживанні.
- Больовий синдром при системних запальних захворюваннях. Особи, які страждають від болю і запальних явищ, викликаних ушкодженнями і різними захворюваннями кістково-м'язової системи, відзначали виражене і тривале зменшення цих симптомів. У більшості випадків спочатку використовувався тільки метілсульфонілметан, потім - МСМ в комбінації з аскорбіновою кислотою (Естер Сі), причому більш виражений ефект був відзначений при комбінованому прийомі. Також метілсульфонілметан успішно використовувався спортсменами після фізичних навантажень для зняття оніміння і больових відчуттів в напружених або запалених м'язах.
- Шлунково-кишкові захворювання. МСМ ефективний при різних шлунково-кишкових розладах, зокрема, викликаних паразитичної інфекцією або вживанням деяких медикаментів, а також при проносах, хронічних запорах, нудоті, печії, болях в епігастральній ділянці та інших гастроінтестинальних
симптомах. - Паразитична інфекція. Випробування показують, що МСМ активно діє проти ряду паразитів кишкового і сечостатевого тракту, таких, як лямблії, трихомонади і круглі черв'яки. МСМ конкурує з ними за сполучні ділянки на поверхні слизових, тим самим блокуючи контакт збудників зі слизовими оболонками.
А також відзначено, що використання MСM в якості біологічно активної добавки при медикаментозної терапії є ефективним при наступних станах:
- Алергії, Хвороби легенів, Артрити, Системний червоний вовчак, Рак грудей і товстої кишки, Діабет, чутливість до ліків, Стреси, Термічні та сонячні опіки, Рубцеві процеси, Угри, Укуси комах, Хропіння.
Крім того, вживання метілсульфонілметан сприяє підтримці здорового стану очей, зубів, шкіри, нігтів і волосся, нормальному функціонуванню суглобів, поліпшенню мозкової діяльності.
Мінімальна доза - 750 мг. Для швидкого досягнення результату можна збільшити добову дозу до 1500 - 5000 мг.
Утримання однієї порції (2 капсули):
- MSM (Метілсульфонілметан (ЧСЧ)) - 2000 мг
Рекомендації щодо застосування: дві капсули 1-2 рази на день разом з їжею.
Протипоказання: індивідуальна непереносимість компонентів.