Кількість
|
Вартість
|
||
|
Italian Whey - протеїн на основі сироваткових білків, в який додані ензими. Він рекомендований для підтримки м'язів під час силових тренувань, посилення синтезу білка при наборі м'язової маси і поліпшення травлення. Така добавка також затребувана у фізично активних людей, які хочуть підвищити витривалість і силові показники.
Особливостями продукту є:
- 25 г білка в кожній порції;
- низький вміст жиру (менше 0,5 г);
- додавання бромелайну;
- відсутність у складі доданого цукру, глютену і аспартама.
Білкова матриця Italian Whey представлена концентратом сироваткового білка. У нього швидке поглинання, мала кількість лактози і висока поживна цінність. Серед усіх амінокислот, які отримує спортсмен з такого продукту, особливо багато ВСАА, лізину, глютамінової кислоти і треоніну.
Бромелайн, присутній в складі Italian Whey, допомагає налагодити травлення і засвоювати білки сироватки найбільш максимально. Такий фермент сприяє кращому перетравленню протеїну.
Спосіб застосування: Розчиніть одну мірну ложку (32 г) в 200-300 мл молока або води. Приймайте 1-2 рази на день, краще перед тренуванням і після навантажень.