Кількість
|
Вартість
|
||
|
Кокосове масло (Coconut Oil) Jarrow Formulas містить насичені жири: переважно ці насичені жири - середні жирні кислоти або тригліцериди. При нанесенні на шкіру, вони надають їй гладкість. У зв'язку з наявністю цих жирів, кокосове масло також зберігає вміст вологи в шкірі, так як жири виключають втрату вологи через пори на шкірі. При попаданні в організм завдяки регулярному вживанню кокосового масла, ці жири знаходяться постійно під шкірою, при цьому зберігаючи її здоровою і гладкою, надаючи їй рівний тон і зменшуючи пори.
Жирні кислоти володіють сильними дезінфікуючими та протимікробні властивості. В результаті, при нанесенні на шкіру, кокосове масло захищає від мікробних інфекцій, які можуть потрапити у відкриті рани або навіть через пори. Крім того, капріновая, каприлова і лауриновая кислоти легко руйнують ланцюга жирних кислот, а це означає, що вони сприяють контролю і втрати ваги, зменшуючи зайвий жир, розтяжки.
Coconut Oil холодного віджиму Jarrow Formulas виготовляється зі свіжої м'якоті кокосового горіха (Cocos nucifera), що не рафинируется і видавлюється шнековим пресом в контрольованому середовищі в приміщенні. У цьому особливому процесі не використовуються ніякі розчинники і зберігаються леткі сполуки, які надають кокос насичений і знайомий коксовий смак. Кокосове масло є джерелом среднецепочечних тригліцеридів (MCT), наприклад, лауриновой кислоти (C-12) і каприлової кислоти (C-8).
Основні властивості Coconut Oil:
- сертифікований органічний продукт;
- віджата шнековим пресом;
- джерело среднецепочечних тригліцеридів;
- не містить трансжирних кислот (tfa);
- НЕ гідрогенізований;
- насичений і повний смак кокоса;
- веганські продукт;
- підходить для вегетаріанців / веганів;
- сертифікований qai.
Інші інгредієнти:
100% нерафінована кокосове масло першого холодного віджиму, органічне.
Містить: горіхи (кокосові горіхи);
Рекомендації щодо застосування:
Кокосове масло зберігає стабільність навіть під час тривалих періодів зберігання. Кокосове масло тане при 24-25 ° C, тому його можна використовувати як в рідкій, так і в твердій формі для приготування їжі.