Кількість
|
Вартість
|
||
|
Виробник Carlson Labs виробляє одні з кращих добавок омега-3 з 1982 року. Масло риб'ячого жиру The Very Finest Fish Oil містить важливі для організму жирні кислоти омега-3 - ЕПК і ДГК, які підтримують здоров'я серця, мозку, зору і суглобів.
Риб'ячий жир The Very Finest Fish Oil отримав безліч нагород за свій смак і якість. Видобувається глибоководна холодноводна риба з використанням традиційних екологічно безпечних методів. Потім масло печінки тріски розливається в пляшки з додаванням антиоксидантів і промивається азотом для видалення кисню і запобігання окислення. Кожна чайна ложка риб'ячого жиру містить +1600 мг омега-3, включаючи EPA і DHA.
- Вироблено в Норвегії.
- 1600 мг Омега-3.
- Свіжість, ефективність і чистота гарантовані.
- Корисно для серця, мозку, суглобів і зору.
- Кращий норвезький риб'ячий жир.
- Не містить консервантів.
- Схвалено програмою Міжнародних стандартів риб'ячого жиру (IFOS).
Цей продукт регулярно перевіряється незалежними лабораторіями, зареєстрованими FDA. Було встановлено, що воно є свіжим і повністю ефективним (за міжнародними протоколами AOCS) і не містить шкідливих рівнів ртуті, кадмію, свинцю, PCBS і 28 інших забруднювачів.
Склад в одній порції - 1/2 чайної ложки (5 мл):
Калорії - 40
Всього жирів - 4,5 г
Насичений жир - 1 г
Холестерин - 20 мг
Вітамін Е (натуральний d-альфа-токоферол) - 6,7 мг
Норвезька риб'ячий жир - 4,6 г
Омега-3 жирні кислоти - 1600 мг
EPA (ейкозапентаєнова кислота) - 800 мг
DHA (докозагексаєнова кислота) - 500 мг
Інші інгредієнти:
Ароматизатори, натуральні токофероли.
Містить рибу (анчоус, сардина, макрель).
Рекомендації щодо застосування:
Приймати по 1 чайної ложки один або два рази на день під час їжі. Після відкриття пляшки, зберігайте її в холодильнику і використовуйте протягом 100 днів.