Кількість
|
Вартість
|
||
|
Червоний ферментований рис (Red Yeast Rice) – це натуральний продукт, який використовували традиційні азіатські травники приблизно з 800 року нашої ери. Вироблений шляхом ферментації червоних дріжджів (Monascus purpureus) з білим рисом, червоний ферментований рис зазвичай використовується в кулінарії для покращення кольору та смаку їжі. Качка по-пекінськи – рецепт, у якому червоний ферментований рис використовується для фарбування та покращення смаку. Виробництво червоного ферментованого рису ( Red Yeast Rice ) компанії Puritan's Pride ретельно контролюється, щоб виключити присутність цитриніну - небажаного побічного продукту процесу ферментації.
Дослідження 2008 року показало, що Червоний ферментований рис, у поєднанні зі зміною способу життя та прийомом добавок з риб'ячим жиром та омега-3, може знизити ЛПНГ (поганий холестерин) до 42% – результат, який можна порівняти з дією лікарського препарату, такого як Lipitor.
Необхідно внести ясність: найбільшою мірою виграють від вироблених КФР ефектів зниження рівня холестерину люди з низьким ризиком розвитку серцево-судинних захворювань (не палять, не діабетики) і ті, у кого в анамнезі немає інфарктів, коронарних стентів або інсультів.
Якщо вам рекомендований статиновий препарат, що відпускається за рецептом, проконсультуйтеся з лікарем, перш ніж пробувати альтернативні варіанти. Дослідження ясно показали, що статини можуть бути корисними для людей з помірним або високим ризиком розвитку судинних захворювань.
Склад в одній порції – 2 капсули:
Порошок червоного дріжджового рису (Monascus purpureus) – 1200 мг.
Інші інгредієнти: желатин. Містить <2% рисового борошна, кремнезему, рослинного магнію стеарату.
Спосіб застосування:
Приймати по 2 капсули 1-2 десь у день під час їжі. Не приймайте більше чотирьох (4) капсул протягом 24 годин. При використанні цього продукту рекомендується приймати добавку коензим Q-10.